Web Analytics Made Easy - Statcounter

دكتر سيده فاطمه ذوالقدر عضو هيات رييسه كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي| امروزه باتوسعه ارتباطات و گسترش فعالیت‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، دینی، مذهبی، اقتصادی و تجاری در سطح بین الملل، ناآشنایی با زبان جهانی سبب محدودیت و دور ماندن از بسیاری از اخبار، اطلاعات و پیشرفت‌ها است. برای سفر به کشوری دیگر و یا حتی سیر در دنیای مجازی، آشنایی با علوم و فناوری روز و ایفای نقش و اثرگذاری در سطح بین الملل و ورود موفق به عرصه تجارت جهانی باید زبان ارتباطی این امر را فراگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه، چه بخواهیم، یا نخواهیم، چه خوشمان بیاید و یا خوشمان نیاید، کاربرد زبان انگلیسی به عنوان زبان کاربردی رایج در دنیا، برای ارتباطات در جهان و بین الملل، اجلاس‌ها ومجامع بین المللی چه در قاره، آسیا، افریقا و اروپا و کشور‌های اسلامی و غیر اسلامی تمامی به زبان انگلیسی است.

بسیاری از کشور‌های توسعه یافته و در حال توسعه، در برنامه‌های آموزشی خود، بیشترین و کارآمدترین برنامه و سیاست‌های هدفمند را در آموزش این زبان، برای حفظ جایگاه بین المللی و توانمندسازی و به روز رسانی هرچه بیشتر منابع خود لحاظ می‌کنند؛ حتی کشورهایی، چون ژاپن که کشوری سنتی و بشدت پایبند به آداب و رسوم ملی و سنتی ژاپنی است و به فرهنگ خود بسیار اهمیت می‌دهد و یا فرانسه که زبان کشورش جزو زبان‌های رسمی ٦ کشور مطرح در سازمان ملل متحد است و همانند آلمانی‌ها که تعصب بسیار بر زبان خود دارند، به زبان انگلیسی در برنامه ریزی آموزشی، اهمیت و توجه می‌نمایند؛ حال آنکه دانش آموزان در مدارس ما، نه تنها مهارت لازم را بخوبی یاد نمی‌گیرند، متاسفانه حتی شاهدیم فارغ التحصیلان دانشگاه و بعضا دارندگان مدارک دکترا نیز، فاقد توانایی لازم درتکلم ودرک زبان انگلیسی هستند. متاسفانه این مشکل در آموزش زبان عربی نیز بیشتر است.

حال، به جای همفکری و برنامه ریزی دقیق و تقویت روش زبان آموزی در مدارس و بررسی علل این معضل و حل مسئله، نباید به پاک کردن مسئله پرداخت. حتى فکر و پیشنهاد می‌کنم با بررسی دقیق و با نظر کارشناسان امور آموزشی و پرورشی، شاید بهتر باشد، آموزش زبان انگلیسی که زبان بین المللی است و زبان عربی که زبان دین و پیامبر مکرم اسلام (ص) و قران است در مدارس از مقاطع دبستان و در سنین پایین، که ذهن آمادگی لازم جهت یادگیری بیشتر و بهتر دارد، با روش‌های مخصوص و ویژه سنی هر مقطع آغاز شود و به فراخور بالا رفتن شرایط سنی و تحصیلی، آموزش زبان‌های دیگر را نیز بصورت انتخابی به فراخورعلاقه دانش آموزان مانندزبان: کُردی، ترکی استانبولی، اردو، روسی، آلمانی، فرانسه، اسپانیولی، چینی، پرتغالی و... برنامه ریزی نمود.

همانطور که پیش از این هم اشاره کردم همه‌ی اینها، جهت پیشرفت و ارتقای آگاهی و ایجاد ارتباط در عرصه بین الملل، ناچار به ِیادگیری زبان پر کاربرد و بین المللی انگلیسی است. آموزش زبان، برابر نص صریح اصل ٣٠ ام قانون اساسی، مبنی بر آموزش رایگان است. حیرت انگیز، که از سوی برخی گفته و شنیده می‌شود؛ آموزش زبان انگلیسی را به بهانه ضعف در آموزش و پرورش به آموزش گاه‌های آزاد واگذار تا به ابزاری برای تجارت تبدیل و باب مافیای آموزشگاه‌های زبان در کنار مافیای کنکور و یا پس از حذف مافیای کنکور بازار دیگری داغ شود، آنهم به قیمت زیرپا گذاشتن عدالت آموزشی!

♦️ در این میان، چه تدبیری برای دانش آموزان مناطق محروم و اقشار ضعیف و مناطق روستایی و عشایر اتخاذ شده است؟
♦️چه کسی پاسخگوی هزینه گزافی خواهد بود که بر دوش خانواده‌ها خواهد گذاشت؟
♦️تکلیف معلمین فهیم و فرهنگیان تلاشگر زبان‌های خارجی در عرصه تعلیم و تربیت چه خواهد شد؟

لذا بهتر است بجای زیر پاگذاشتن اصول قانون اساسی، با احترام به عدالت آموزشی، با تقویت و بهره گیری از روش‌های نوین آموزش زبان‌های خارجی در آموزش و پروشِ جمهوری اسلامی ایران دانش آموزان و فرزندانمان را که آینده سازان کشور هستند، با آموزش کاربردی چند زبان خارجی، برای حضور در عرصه‌های مختلف منطقه‌ای و بین المللی، در همه شئون مختلفِ علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، هنری، دینی، سیاسی، نظامی، امنیتی، تاریخی، صنعتی، گردشگری، پزشکی و ... آماده کنیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سیده فاطمه ذوالقدر مجلس شورای اسلامی زبان بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۸۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جـشن خیلی دخـترونه «المـاس سـرخ» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جـشن خیلی دخـترونه با عنوان «المـاس سـرخ» همزمان با گرامیداشت روز دختران و در شب میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود.

این ویژه برنامه به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت در قالب جشن «خیلی دخترونه ۲» با حضور جمع زیادی از دختران (کودک، نوجوان و جوان) به همراه مادران‌شان، توسط کانون فرهنگی «فاطره» تهیه و تدارک دیده شده و برنامه‌هایی متنوع فرهنگی هنری همچون اجرای گروه سرود، گریم کودکان، مسابقات دابسمش، استندآپ کمدی و دوبله طنز به همراه تقدیر از دختران و مادران برگزیده در آن گنجانده شده است.

الماس سرخ نماد زیبایی، شکوه و قدرت دختران سرزمین مادری مان، ایران است.

ویژه برنامه خیلی دخترانه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲:۳۰ پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت در سالن سینما چاپلین فرهنگسرای بهمن به نشانی میدان بهمن، خیابان شهید وفایی برگزار می‌شود.

کد خبر 6100548 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • «جشن و محفل قرآنی ستاره ها» در قم برگزار می شود
  • جـشن خیلی دخـترونه «المـاس سـرخ» برگزار می‌شود
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • آیلتس چیست؟
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • میزبانی سلماس از جشنواره بین المللی شعر رضوی ترکی